![]() |
|
|
#1 |
|
Semi Pro R/C Drifter
|
Ben uzun bir süredir bütçeme uygun japon aracı (özellikle civic) peşindeyim fakat bir türli denk gelemedik.Geçenlerde vidyo izlerken şeytan dürttü
dedim "neden eski bmwlere bakmıyorum?", hem ufaktan yanlama çalışmalarına başlarım hem de BMW'lere karşı sempatim olmadığından sağını solunu dokundurursam içime oturmaz (civic'i güneş altına bile bırakamam ).Hemen girdim sahibindene, çok fazla BMW var(amma model çıkarmış adamlar helal olsun), seçemedim bilemedim."Ne yapsam?" diye düşünürken aklıma siz geldiniz(hatta ilk gelen yer oldunuz msn'e bile bakmadım). Aramızda illaki BMW'leri karşı özel ilgi duyanlar vardır ve bana araç bulma konusunda yardımcı olurlar, Gelelim en öenmli kısma "Duygusallık" konusu, size sorum bu konuda olucak; yaklaşık 8000TL param var; bunun 5/8'i ile bir adet BMW alıp geri kalanını lastiğe, benzine, vs. çevirmek istersem, hangi model BMW yi almalıyım? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Semi Pro R/C Drifter
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Semi Pro R/C Drifter
|
uzun zamandır bende de bi bmw sevdası başladı böyle giderse bütçem elverdiğinde bende almayı düşünüyorum.8000 liraya gayeeeeeeeeeeet şık bakımlı birazda moldu bir 3.16i ve 3.20 bulabilirsin (88-91 modelleri arası)
|
|
|
|
#4 |
|
Semi Pro R/C Drifter
|
tabikide e30 kasa tavsiye edicez ama bütçen biraz bahsettiklerin için kısıtlıymış gibi geldi bana...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
8000 e levin al desem
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Semi Pro R/C Drifter
|
bütçe kısıtlı malesef..yapıcak bir şey yok
![]() 8000'e Levin nerde var? Hemen alırım Levin olursa 8000'in üstünede çıkabilirim
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Semi Pro R/C Drifter
|
Alıntı:
![]() Bu arada günde yaklaşık 150 km oluyor git gel |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
|
bilemem
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
|
çağkan bu paraye E30 değilde ford sierra al derim.hem driftte daha yatkın hem parçaları ucuz hem twim cam 2,0 motor var hemde RWD bir araç.ingiltere ve irlanda en çok tercih edilen drift eğitim aracı.hemde ilerliyen zamanda turbo uygulamaları için elverişili bir motora sahip
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|